Læg i kurv UDSOLGT Din kurv er tom. Tilbage til shoppen
 DANSK  ENGLISH 

besøg os i Strædet i København

besøg os i Strædet i København

besøg os i Strædet i København

besøg os i Strædet i København

Besøg vores fine smykkebutik i Kompagnistræde i København

Butikken er centrum for hele vores arbejde med smykkekollektionen - både designprocessen og en stor del af produktionen foregår her. Det er herfra, vi sender bestillingerne ud til som jer, som shopper via vores webshop, og det er også herfra, vi sender smykker ud til alle de fine butikker, rundt om i DK og resten af verden, som også forhandler vores kollektion.

Scherning smykker & keramik

Kom ind forbi og se hele vores smykkekollektion. Udover smykkerne har vi også fin keramik på hylderne fra HELBAK, Liebe og Gry Fager. Velkommen i butikken.

 

ÅBNINGSTIDER I DECEMBER

 
Mandag       11 - 17.30
Tirsdag        11 - 17.30
Onsdag        11 - 17.30
Torsdag       11 - 17.30
Fredag         11 - 18.00
Lørdag         11 - 16.00
Søndag        11 - 16.00

LUKKET:
24.,25.,26.,30.,31. dec & 1. jan

 

kontakt os gerne


Du er altid velkommen til at ringe til os.
Vi er ved telefonen i butikkens åbningstid.

Tlf (+45) 60 15 85 05

Eller send os en mail
- vi svarer hurtigst muligt.

shop@scherning.dk


Kompagnistræde 8, 1208 Kbh K

I butikken sælger vi også fin keramik fra . . .

HELBAK

Malene Helbak er en kombination af nordisk enkelhed og en farverig verden. HELBAK er brugsting, der gør en forskel og skaber positiv opmærksomhed og daglig glæde. Hvorfor skal en kop ikke kunne bruges til andet end kaffe og te? Hvad med at bruge den til en blomst eller en blyant? Det giver Malene Helbaks enkle formsprog rig mulighed for.

LIEBE

Susan Liebe er designer og keramikeren bag det danske porcelænsmærke Liebe. Susan Liebes’s kunstneriske udtryk er humoristisk og naivistisk, feminint og nostalgisk men på samme tid moderne. Alle Susans ideer og design udvikles på hendes keramikværksted i København.

GRY FAGER

Designer og keramiker Gry Fager finder ofte sin inspiration i velkendte mønstre og tryk, som vi kender fra broderier og tekstiler. 
Gry udvikler sine designs fra sit studie i Helsingør; fra ideudviklingen og de første spæde skitser, til udarbejdelsen af prototyper, som går forud for produktionen.