Smykker fra danske smykkedesigner Mette Scherning

Mette mestrer om nogen kunsten at kreere smykker med individuelle karakteristika i forskellige materialer som 22k forgyldt sterlingsølv, sterling sølv, ruthenium, emaljelak og håndlavet porcelæn. Hendes smykkekollektion vidner om en designer, som besidder en sanselighed og materialeforståelse, der gør hendes smykker til små, individuelle ikoner.

Smykkekollektioner 2 gange om året

Mette betragter alting og ingenting og samler alle sine indtryk til at skabe sine 2 årlige kollektioner. Kollektioner, der balancerer mellem det enkle, det rå og det meget feminine. Ikke to smykker er ens, da de er forarbejdet og skabt i hånden med største umage og omhu. At skabe et smykke er for designer Mette Scherning en lang og omhyggelig proces, hvor materiale og stil altid sættes på prøve.

Eget smykkeværksted & smykkeforretning i København

Mette Scherning lancerede sin første smykkekollektion i 2004 og har i dag eget værksted og egen butik i København. Hendes smykker forhandles i førende designbutikker i Danmark, Europa og Asien. Mette Scherning er uddannet designer fra Designskolen Kolding og fra Danmarks Designskole.