WEBSHOP ÅBEN · BUTIK LUKKET

Hver enkelt SCHERNING smykke er unikt

· treat with love and care ·

porcelæn fra portugal

Vi laver al vores porcelæn i hånden, på et lille portugisiske værksted, beliggende i Ansiäo, midt mellem med Lissabon og Porto.

Porcelænsmassen indfarves og støbes i gipsforme, til de fineste små vedhæng. Efter første brænding glaseres de enkeltvis, og brændes igen. Hvert enkelt vedhæng dekoreres herefter i hånden, inden den 3. og sidste brænding. Og så er de fineste små porcelænsvedhæng klar til at blive en del af et SCHERNING smykke.  - læs mere & se fotos

emaljelak

Vores smykke kollektion er kendt for altid at være fuld af mange skønne farver.

Den emaljelak vi bruger til at give smykkerne de smukke og klare farver, påføres omhyggeligt hvert enkelt smykke i hånden, ad to gange.

Arbejdet udføres i hånden og der forekommer således naturlige variationer fra smykke til smykke.

Denne arbejdsproces udføres på vores eget værksted i København.

sterling sølv 925

Vi anvender udelukkende Sterling sølv til vores smykker. Sterling sølv består af 925 dele finsølv og 75 dele kobber. 100% finsølv er for blødt til at man kan lave holdbare smykker af, så derfor bruges denne legering mellem finsølv og kobber.

Al vores Sterling sølv er stemplet med lødighedsstempel 925 og vores navnestempel SCH er registreret hos Ædelmetalkontrollen.

Sterling sølv indeholder ikke nikkel.

forgyldt sterling sølv

Vores forgyldte smykker er lavet af sterling sølv, og forgyldt med 22 karat guld.

En forgyldning er en stærk overfladebehandling, der holder længe, men den kan med tiden blive slidt af. Hvor lang tid der går, afhænger bl.a. af hvordan og hvor meget du bruger dit smykke.