HANDELSBETINGELSER

Ved køb af smykker fra SCHERNING københavn på websiden www.scherning.dk er følgende gældende:


GENERELT
Alle de oplyste priser i webshoppen er i DKK incl. dansk moms (25%).
Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.
Da vores smykker er håndlavet, kan mindre variationer forekomme fra smykke til smykke. Smykkerne kan ligeledes variere lidt i forhold til det viste foto af smykket.

Har du spørgsmål i forbindelse med din bestilling eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os: E-mail: shop@scherning.dk Tlf (+45) 60 15 85 05
Vi er normalt ved telefonen og mail i butikkens åbningstid


BESTILLING/KØB
Efter du har gennemført dit køb i vores webshop, modtager du en bekræftelsesmail på din bestilling. Når din ordre afsendes fra os, modtager du en ny mail med information om dette.


BETALING
På SCHERNING.DK kan du betale med betalingskort og MobilePay.

Følgende betalingskort kan anvendes:Dankort, VISA-Dankort, Maestro, MasterCard og Visa Electron.SCHERNING.DK er godkendt af PBS og bruger en sikker SSL-forbindelse - vi får meddelelse om betaling med kreditkort via pengeinstitutterne, og kommer derfor aldrig i besiddelse af dine kreditkortoplysninger.Vi anvenderQUICKPAYsom betalingsgateway og selve købet gennemføres via QuickPays sikre betalingsvindue. ("Efter klikket “Gennemfør dit KØB”, vil du blive videresendt til QuickPay, for at gennemføre dit køb sikkert.") Betalingen for din bestilling bliver naturligvis først trukket på din konto, når vi har afsendt din bestilling.


LEVERING · priser & betingelser

DANMARK
GRATIS levering til pakkeshop (ved minimum køb for DKK 299)
Ved køb under DKK 299 koster en pakkeshop levering DKK 32.

Ønsker du pakken leveret til privatadresse koster dette DKK 29.
(hvis du køber for under DKK 299 koster privat levering DKK 45)


EU
Shipping price for EU zone 1: DKK 65.
EU zone 1 countries: Belgium, France, Germany, Luxembourg, Netherlands and Sweden

Shipping price for EU zone 2: DKK 149.
EU zone 2 countries: Austria, Bulgaria, Croatia, Republic of Cyprus, Czech Republic, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia and Spain.

LEVERINGSTID
Hvis du bestiller inden kl 14.00 afsender vi samme hverdag 

Danmark: Dag-til-dag levering (man-fredag).

Uden for Danmark: 2-5 dage 


POSTNORD PAKKESHOP
Du modtager besked pr. mail/sms, når din forsendelse er leveret til valgte pakkeshop og klar til afhentning. Forsendelsen udleveres mod fremvisning af gyldig legitimation indenfor den valgte pakkeshops åbningstider. Forsendelsen vil blive opbevaret i max 7 dage før pakken returneres til os, som ikke-leveret. Husk at du via tilsendte Track & Trace kan følge forsendelsens forløb.  

Bemærk at manglende afhentning af dit køb (i Pakkeshop) ikke accepteres som annullering af din ordre. Da vi bliver opkrævet fragt for at den uafhentet pakke returneres til os, forbeholder SCHERNING sig retten til at efterfakturere kunden returfragten.


POSTNORD HOME LEVERING
Ordrer bestilt med privat levering afleveres i egen postkasse på leveringsadressen. Du behøver ikke være hjemme for at modtage pakken.


UDSOLGT
Desværre kan det ind imellem ske at en vare er udsolgt. Hvis din bestilling ikke kan afsendes inden for de normale frister, kontakter vi dig med oplysning om den forventede leveringstid.

Hvis du ikke vil vente, kan du vælge at ændre din bestilling til et andet smykke, eller annullere din bestilling. Betalingen for din bestilling bliver naturligvis først trukket på din konto, når vi har afsendt din bestilling.


RETURNERING, REKLAMATION & TILFREDSHEDSGARANTI
I webshoppen SCHERNING.DK gælder den danske købelov, herunder 2 års reklamationsret. Er du ikke tilfreds med et smykke du har købt, eller har du fortrudt dit køb, kan du uden problemer ombytte eller returnere smykket. Du skal blot indenfor 14 dage fra den dag du modtager smykket, meddele os på shop@scherning.dk at du har fortrudt dit køb eller ønsker at bytte til anden vare. Skriv venligst dit ordre nummer i mailen. Herefter skal du indenfor 14 dage returnere smykket til os.

Bemærk at manglende afhentning (pakkeshop) af dit køb ikke accepteres som annullering af din ordre.

Smykket skal være ubrugt og skal returneres i samme stand, som du modtog det, og i den originale æske. Ved returnering/ombytning afholder du de porto omkostninger, der er forbundet med at sende smykket til os.
Vi anbefaler at returvarer/byttevarer sendes som pakkepost. Anvend gerne samme (eller tilsvarende) emballage som du modtog smykket i.
Vi modtager ikke returpakker sendt til en pakkeshop - en returnering er kun gyldig når den leveres direkte til vores adresse. (Bemærk af f.eks DAO ikke kan benyttes, da de ikke tilbyder levering i butiksåbningstider). Udfyld og vedlæg retursedlen, så har vi alle de informationer vi behøver for at bytte/tage smykket retur.

Vi refunderer varens fulde beløb til samme bankkonto som din betaling er trukket fra i forbindelse med købet.


Returnering/ombytning skal ske til:

SCHERNING københavn aps
Att: Webshoppen
Elmegade 25
2200 København N

Hvis du er i tvivl om noget noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail shop@scherning.dk eller telefon (+45) 60 15 85 05.
Vi er normalt ved telefon og mail i butikkens åbningstid